Stimate membru, stimate vizitator,

 

     Pentru a putea utiliza cat mai usor facilitatile si functionalitatile pe care le aveti la dispozitie in site-ul Club Romania cat si in site-urile Cluburilor Specifice, permiteti-ne sa va ajutam in descoperirea cat mai rapida a posibilitatilor acestora prin acest "GHID DE UTILIZARE".

     Dupa ce v-ati ales de pe prima pagina a site-ului Club Romania clubul specific care va intereseaza si ati dat "clic" pe el, ajunge-ti in prima pagina a clubului specific selectat, de exemplu: Business Club. Acolo aveti in stanga paginii butoanele Despre Club, Ultimele, Stiri, Membrii, Oportunitati si Utilitare, care va permit in calitate de oaspete sa vizitati Clubul Specific respectiv si sa aflati in bloc sau punctual cine sunt membrii acestui club, ce oportunitati ofera acestia si despre ce noutati specifice va informeaza clubul. De asemenea prin fereastra "Scurt buletin de bord" aflata in dreapta paginii sunteti informati operativ asupra celor mai fierbinti stiri, anunturi sau oportunitati legate de activitatea clubului.

     Daca, dupa ce a-ti vizitat site-ul Club Romania si cateva din Cluburile Specifice, ati devenit interesat de a intra in intimitatile oferite de site-ul nostru, puteti experimenta in continuare, inregistrandu-va gratuit pentru o perioada de 30 zile ca membru de proba, utilizand fereastra "Login Membrii" din dreapta paginii care va va pune la dispozitie "Acordul de Parteneriat" pe care dupa ce l-ati lecturat si sunteti de acord cu el, va rugam sa-l "semnati" apasand pe butonul "ACCEPT" din josul paginii. In continuare sunteti solicitat sa completati formularul initial de inscriere, cu datele minimal obligatorii, si sa apasati butonul de inregistrare devenind astfel membru de proba. De acum ori de cate ori doriti sa accesati in calitate de membru, clubul ales, nu trebuie decat sa introduceti login-ul si parola pe care vi le-ati definit si veti fi condus in prima pagina a membrului, care va apartine.

[Prima Pagina | Despre Noi | Noutati | Utilitare | Cluburi | Legaturi Rapide | Contactati-ne]

 
 

Copyright (C) 1999-2000 SC Computer Club SRL. Toate drepturile rezervate.
[Va rugam sa trimiteti orice comentariu la webmaster@clubromania.ro.]